Välkomna på ett spännande föredrag!

Fiskarnas Rike – Föredrag med Martin Falklind den 16/2 på Nordanåteatern, Skellefteå

Natur- och dokumentärfilmaren Martin Falklind har under snart fyra år utforskat Sveriges vattenmiljöer tillsammans med sitt filmteam. På SVT Play kan du se hans unika filmtrilogi där tittaren tas med på en magisk resa genom svenska älvar, sjöar och hav – Fiskarnas Rike. 

Skellefteå kommun, bjuder tillsammans med Skellefteå Sportfiskeklubb, Sportfiskarna och Studiefrämjandet in till ett föredrag där Martin tar dig med bakom kulisserna och berättar om vad han och teamet har sett under sina år vid våra svenska vatten.

Anmäl ert intresse och läs mer på: https://www.studieframjandet.se/vasterbottens-lan/gustav-arrangemang/kalenderhandelser/2022/februari/forelasning-fiskarnas-rike-med-martin-falklind/

Sista anmälningsdag är söndagen den 13/2 2022.

Annons

Författare: Skellefteälvens Vattenråd VRO8

Vattenmyndigheten arbetar för att få viktiga samhällsgrupperingar att aktivt vilja delta i vattenförvaltningen på flera sätt. Vattenmyndigheten och länsstyrelserna har bland annat stöttat utvecklingen av lokala samverkansorgan, så kallade vattenråd. Vattenråd är de regionala och lokala forum där berörda aktörer kan mötas och diskutera gemensamma vattenfrågor. Vattenråd är också ett forum där alla inom ett avrinningsområde aktivt kan delta för att påverka vattenförvaltningens inriktning och hur det ska fungera. Vattenrådet blir ett samverkansorgan inom avrinningsområdet och fungerar som en länk mellan ansvariga myndigheter, berörda intressenter och allmänhet, ett naturligt forum för samverkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: