Webbenkät från ReBornprojektet

Länsstyrelsen i Norrbotten och Västerbotten har tillsammans med andra myndigheter och kommuner inlett ett större arbete som där de miljöåterställer vattendrag i Norrbotten och Västerbotten.
Denna enkät syftar till att ta reda på vad du som vistas runt Lögdeälven, Råneälven eller Åbyälven anser om det miljöåterställningsarbete som pågår och som planeras där. Enkäten består av 12 frågor och tar ca 10 minuter att svara på.
Projektet uppskattar mycket ifall du tar dig den tiden och svarar på våra frågor.

Länk till enkäten

https://www.relationwise.com/survey.aspx?ID=b1edf091a750219a599c42224db6f404

Författare: Skellefteälvens Vattenråd VRO8

Vattenmyndigheten arbetar för att få viktiga samhällsgrupperingar att aktivt vilja delta i vattenförvaltningen på flera sätt. Vattenmyndigheten och länsstyrelserna har bland annat stöttat utvecklingen av lokala samverkansorgan, så kallade vattenråd. Vattenråd är de regionala och lokala forum där berörda aktörer kan mötas och diskutera gemensamma vattenfrågor. Vattenråd är också ett forum där alla inom ett avrinningsområde aktivt kan delta för att påverka vattenförvaltningens inriktning och hur det ska fungera. Vattenrådet blir ett samverkansorgan inom avrinningsområdet och fungerar som en länk mellan ansvariga myndigheter, berörda intressenter och allmänhet, ett naturligt forum för samverkan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s